My daily make-up routine!

Heey meiden!
Vandaag heb ik een make-up artikel voor jullie.
Bijna iedereen heeft wel een dagelijkse make-up routine. Sommige schminken zich natuurlijk en niet te fel. Voor een dag make-up moet je het normaal gezien wel wat lichter en natuurlijk houden. Ik heb dat met deze vaste producten(zie hieronder) die ik al een lange tijd gebruik. Hiermee weet ik zeker dat het de hele dag goed zit en ik niet te fel opgemaakt ben. Kijk je mee naar mijn dagelijkse make-up routine?

Als eerst gebruik een dagcreme. Deze dagcreme heb ik meegekregen bij de dermatoloog voor te testen of deze voor mij wel goed is. Ik heb last van onzuiverheden, af en toe van puistjes hier en daar en mee-eters. Dus dan gebruik ik deze dagcreme voor ik met mijn make-up begin en om de puistjes te voorkomen. De orginele potje ga ik binnekort nog aanschaffen van uit de apotheek.

Na mijn dagcreme breng ik deze foundation van'clinique' aan op mijn hele gezicht, met deze penseel van 'real techniques'. Vind deze penseel geweldig en gemakkelijk de foundation mee aan te brengen. De foundation heb ik van 'ici paris xl' en vind het de perfecte foundation voor mij. Het geeft een vetvrije dekking. En is zijdezacht bij het aanbrengen. Voor een gecombineerde,droog-vet T-zone is deze de juiste van 'clinique'. Ik gebruik deze al 2jaartjes. De prijs van de foundation is 30,50eur. 

De 'maybeline instant age Rewind' gebruik ik voor mijn donkere cirkels onder mijn ogen. Het vermindert perfect ook mijn lijntjes en roodheid op mijn kin. Deze heb ik 3weken geleden pas aangekocht. Wou het al zo lang maar vond die niet meer in de kruidvat of in DI. 
Dan zijn we naar de macro geweest voor inkopen te doen en een nieuw BBQ voor mijn man te kopen. En daarna zoals altijd ben ik de beauty hoekje ingelopen en vond deze daar staan, yess heb je eindelijk gevonden! Haha..
Deze is tot nu toe mijn favoriet van al de concealers die ik heb.

Deze mascara gel gebruik ik ook nog maar pas eigenlijk. Heb tijdens de les visagie geleert dat na gebruik jouw wenkbrauwen er goed en netjes uitzien de hele dag en je ermee een mooi vorm kunt geven. 
Dus ben ik het gaan kopen van de kruidvat. Het is van de merk essence.

Na de mascara gel waarmee ik ook mijn wimpers heb gekruld(dat heb ik vergeten erbij te zetten hierboven) gebruik ik deze mascara 'big lashes!' Ik laat mijn eerste laagje drogen en daarna doe ik een tweede laagje op mijn wimpers tot het een lang krulletje word. Het laat geen droge korreltjes achter. 
Ik ga nooit de deur uit met een beetje blush op mijn wangetjes. Het geeft de complete levende look. Deze blush van 'catrice' heeft een leuke niet te rozig kleurtje. Het ruikt ook nog heerlijk. :) Alé, ik vind dat het een geurtje heeft. Met deze professionele penseel van 'make-up studio' dat ik heb bestelt voor de les visagie breng ik de blush aan.

Voor mijn gedroogde lippen gebruik deze vaseline'aloe vera'! Laatse tijd heb ik veel last van gedroogde lippen met velletjes :|.
Deze product is mijn redder in nood. Ik gebruik het elke dag, voor ik mijn lipstick aanbreng.

Na het gebruiken van de vaseline, breng ik deze lovely lipstick van essence! 
Het is num. 07 'Naturel Beauty'.  De perfecte ideale lipstick om je look natuurlijk te houden zoals het al zelf zegt -Naturel Beauty-! :)

De Make-up fixing spray van 'Mac' is een product dat je moet gebruiken als je helemaal klaar bent met je make-up look. Het is de laatste product die je hele look bij elkaar brengt en de hele dag goed laat zitten. Mmm.. vind het heerlijk en verfrissend tijdens het spuiten van deze fix+ en daarna ook natuurlijk. 

Dit is de final 'daily make-up' look!


Tot snel & nog een fijne almost-weekend beauties! 


WithLoveSalima xx 

____________________________________________________________________________

9 opmerkingen:

Nicole Wijker zei

Leuk artikel meis, mooie producten gebruikt ook!!

Beautywithpassion 93 zei

Dankjewel Lieverd..😊

Anoniem zei

Super leuke artikel & Je make up producten zijn ook leuk om te zien "betaalbaar & mooie resultaten,,
����

Beautywithpassion 93 zei

Dankuu!! Ja indd :) xx

Laila zei

Ziet er netjes uit!

Madelon zei

Leuk ma sha Allah. Ik gebruik zelf veel van MAC. De kwaliteit is top!

Beautywithpassion 93 zei

Thanks!x

Beautywithpassion 93 zei

Thankuu! Jaa idd mac is egt goe..:) x

chaimae zei

Very lovely 😍😍 en helpt de dagcrème goed??

Kuskus chaimae