Make-up: Max & More!

Heey meiden! Welkom terug op mijn blog.


Ben er weer & vandaag met een leuk beauty artikel. Ik heb afgelopen week een foto geplaatst van mijn aankoop in de action. Ik had een oogschaduw palette, 2 lipgloss & mascara van Max & More gekocht. Kon het gewoon niet laten en wou het zeker eens uitproberen.
Sommige hebben mij gevraagt om een review te maken en willen weten of ze echt wel goed zijn?
Dus, heb ik een aantal foto's gemaakt en swatcches na gebruik van de producten.Nu over naar de makeup producten!  De oogschaduw palettte.. Zijn 4 leuke zomerse lichte kleurtjes. De oogschaduw's zitten lekker vast. Ze zijn niet korrelig en ook spijtig genoeg niet goed gepigmenteert zoals verwacht. Ze voelen zeer zacht aan en  hebben een glanzend effect. Voor mij persoonlijk is het perfect voor als ik het lichtjes en simpel wil houden voor een trouw of andere feesten in de familie.
Over naar de volgende makeup product, de lipgloss hebben een leuke zomer kleurtje. Ik draag meestal zo een kleuren dat fel opvallen en glanzend zijn voor trouwfeesten. Dit zijn geen dagelijkse lipkleurtjes voor mij persoonlijk. Ze voelen niet kleverig aan. Het droogt snel op.. en bij deze heb je 2 stappen zoals je de foto kunt zien. 1ste stap is de kleurtje aanbrengen op je lip en het 2e stap is de lipgloss erover tot de 1ste stap gedroogt ga je over naar de 2e stap. 


Nu, de laatste makeup product is de mascara. Ziet er simpel saai zwart uit met de naam 'Max & More' op haha. Maar het is een geweldig product, voor mij persoonlijk krult het mijn wimpers heel mooi en droogt niet te snel op. Het laat  geen gedroogde korreltjes achter op mijn wimpers. Mijn wimpers plakken niet tegen mekaar zoals de meest mascara's wel doen. En dat is echt niet leuk, dan moet je nog met een wimper kammetje over je wimpers gaan en ze uit elkaar halen.1 opmerking:

Anoniem zei

Eeyyh Nice artikel meid !!
Echt interessant , ik ga die lipgloss echt proberen 😳😚😚
goed bezig x