OOTD: Leather & more

Heey meiden! Welkom terug op mijn blog.

Afgelopen week op zondag ben ik en mijn man gaan uiteten. We hebben van een rustig saaie dag een leuke ontspannende dag gemaakt. We zijn naar ons favoriete restaurant geweest dat hier in Antwerpen(kiel) ligt.Dat is niet zo ver van ons, zo een kwartiertje rijden. Ik droeg mijn nieuw leder jasje die ik onlangs had gekocht met een simpel comfortabel abaya. Ik hou soms mijn outfit simpel en combineer het dan met een leuk jasje of sjaal zodat de outfit er toch fleurig uitziet. That's me! Voor dat we vertrokken naar de restaurant waar we gingen eten heb ik een aantal foto's gemaakt van mijn outfit, dat doe ik meestal alsk de outfit op en top vind en het met jullie wil delen op mijn blog.
Outfit details:
Leder jas: Pimkie, Abaya:Abdijstraat kiel, Sjaal: H&M, Pumps:Abdijstraat kiel, Ring: Six, Tas: Brussel Rue de brabant.

De restaurant noemt 'Le sud', sommige van jullie zullen het zeker wel kennen. Zeker degene die vaak in abdijstraat (Kiel) komen voor te gaan shoppen enz. Ik vind de eten en dessertjes overheerlijk van bij 'Le sud' en het is daar zo gezellig. Ik had zoals gewoonlijk 'kip schotel bestelt', kip krokant met loempia saus, salade met zoete stukjes kip en frietjes!Na deze heerlijke lunch heb ik een dessertje genomen natuurlijk. 
Een moelleux chocolade met slagroom! Love it!! Mijn dag kon niet meer stuk..
Hamdlh!
_________________________________________________________________________________


6 opmerkingen:

Nicole Wijker zei

Leuke outfit meis!
En dat eten ziet er echt heerlijk uit, jammer dat ik helemaal niet in de buurt woon van Antwerpen anders wist ik het wel... ;)
Liefs Nicole

Salimaa zei

Dankjewel nicole! :) ja idd tes egt heerlijk daar, als je eens komt shoppe in antwerpen dan moet je eens daar naartoe gaan om te gaan eten. Xx

Chahrazad zei

Leuke jasje heb je aan. En het eten ziet er heerlijk uit!!

Anoniem zei

Oh super leuke outfit idee ;)

Beautywithpassion 93 zei

Dankuuwel! Ja was egt lekker :) xxx

Beautywithpassion 93 zei

Dankjewel sgattie